МОН запрошує працівників сфери освіти відсвяткувати ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ 2023

Дошкілля — перша ланка, з якої діти починають освіту. Щодень вихователі й методисти навчають та виховують наших дітей, допомагають справлятися з емоціями та розуміти почуття. Щоб підтримати працівників дошкілля, надати їм навчальні ресурси та наголосити на важливості професії, 27 вересня Міністерство освіти і науки України проведе онлайн-подію, приурочену до Дня дошкілля.

Уже завтра спікери зберуться наживо, а учасники долучаться онлайн, щоб спільно з вихователями, працівниками й керівниками дошкільних освітніх закладів відзначити професійне свято.

Спікерами і спікерками заходу стануть:

  • Оксен Лісовий — міністр освіти і науки України;
  • Євгенія Смірнова — заступниця міністра з питань дошкільної освіти та інклюзії;
  • Інна Горбенко — психологиня, співзасновниця ЗДО «Сад можливостей ЩастяKids»;
  • Соломія Бойкович — освітня експертка, національна експертка ECERS-3, співзасновниця мережі ЗДО «Пташеня. Дитячий простір»;
  • Анастасія Коновалова — фахівчиня з відділу освіти ЮНІСЕФ;
  • Світлана Тарабарова — співачка, композиторка, багатодітна мама;
  • Олена Попова — монтессорі-педагогиня, експертка з усвідомленого батьківства, авторка книг для батьків і педагогів;
  • Олександр Гавриленко — координатор Early starters international в Україні.

Запрошуємо вихователів, керівників і працівників закладів дошкільної освіти долучитися до святкування Дня дошкілля. На заході учасники дізнаються більше про психоемоційне здоров'я та чому воно є важливим для якісної взаємодії з дітьми, а також про можливості та корисні ресурси для вихователів і дітей. Наприкінці заходу відбудеться щорічне нагородження працівників сфери освіти.

Коли: 27 вересня, 13:00-16:00

Де: онлайн-трансляції на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Міністерства освіти і науки України, фейсбук-сторінках ЮНІСЕФ та Освіторії.

Захід підтримується в межах Програми EGAP, що впроваджує «Фонд Східна Європа» коштом Швейцарії. Партнерами заходу є Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГС «Освіторія».

Кiлькiсть переглядiв: 34