Вітаємо з Міжнародним днем щастя!

/Files/images/2017_rk/vkpaoprlrpl.png


Щастя – це начебто просто, але водночас і незбагненна річ. Це не певні речі-атрибути, рівень достатку, посади чи інші зовнішні ознаки. Щастя – це спосіб мислення, задоволення від життя, людяність. У кожного – своє задоволення. Свої мрії, які здійснюються. Свої пристрасті й захоплення. Свої миті радості. Ми всі – різні, але маємо залишатися ЛЮДЬМИ. Людяність і щастя бути людиною об’єднує нас.

Щастя – річ суб’єктивна. Те, що одного радує, в іншого може викликати зовсім іншу реакцію. Але все ж прослуховування сумної музики, схоже, у багатьох людей по всьому світу піднімає рівень щастя.

Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, Генеральна Асамблея ООН 28-го червня 2012- го року, на своєму 118-му пленарному засіданні прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам – членам і структурам самої системи організації Об’єднаних Націй, а також і іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя, і постановила щорічно проводити його 20-го березня.

Кiлькiсть переглядiв: 186