Нормативно-правові документи щодо організації харчування у дошкільному закладі:

1. Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах (постанова Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 №1591)

2. Порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах (наказ МОЗУ, МОНУ від 01.06.2005 №242/329)

3. Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (наказ МОНУ, МОЗУ від 17.04.2006 №298/227)

4. Про здійснення контролю за організацією харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (лист МОНУ від 21.06.2007 №1/9-394)

5. Щодо невідкладних заходів із запобігання поширенню захворювань на гостру кишкову інфекцію серед дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів (наказ МОНУ від 19.06.2007 №515)

6. Закон України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V

7. Про виконання норм харчування в ДНЗ (Лист МОНУ від 19.05.2008 №1/9-323)

8. Зміни до інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (наказ МОНУ, МОЗУ від 26.02.2013 №202/165)

9. ЗАКОН УКРАЇНИ "Про безпечність та якість харчових продуктів" (затверджено 23 грудня 1997 р. №771/97-ВР (у редакції закону України від 6 вересня 2005 р. №2809-IV))

10. ІНСТРУКЦІЯ "О порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по количеству"від 15 червня 1965 р. N П-6

11.ІНСТРУКЦІЯ "О порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по качеству" від 25 квітня 1966 р. N П-7

12. МІСЬКА ПРОГРАМА «Дитяче харчування» на 2012-2015 роки від 16.11.2011 р. № 495/11 (рішення 37 сісії Харківської міської ради 6 скликання від 21.01.2015 №1806/15 "Про внесення змін до міської Програми "Дитяче харчування" на 2012-2015 роки")

13. Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах (наказ МОНУ від 21.11.2002 №667)

Вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» дотримуються не в повному обсязі (зменшені норми деяких продуктів) у зв’язку з обмеженими грошовими нормами.

Кiлькiсть переглядiв: 22