/Files/images/2020_rk/поварята.jpg

Нормативно-правові документи щодо організації харчування у дошкільному закладі:

1. Закон України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V (зі змінами від 01.01.2021 № 978-IХ)

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

3. Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (наказ МОНУ, МОЗУ від 17.04.2006 №298/227) (зі змінами від 05.04.2013 z0440-13)

4. Про посилення контролю за організацією харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (лист МОНУ від 25.06.2013 № 1/9-452)

5. Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах (наказ МОНУ та Міністерства охорони здоров'я від 15.08.2006 № 620/563)

6. Про затвердження Змін до Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (наказ МОНУ, МОЗУ від 26.02.2013 №202/165)

7. ЗАКОН УКРАЇНИ "Про безпечність та якість харчових продуктів" (затверджено 23 грудня 1997 р. №771/97-ВР (у редакції закону України від 21.03.2021 №1206-IX))

8. Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах (наказ МОНУ від 21.11.2002 №667) (зі змінами від 31.05.2016 z0670-16)

9. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та зостосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)" (зі змінами від 25.12.2015 z1517-15)

Кiлькiсть переглядiв: 679